Hagemøbeltrender 2022 – skap en hyggelig uteplass for våren og sommeren hjemme

Post image

Annonsebilag:

Norge er en oppussingsglad nasjon, og vi er opptatte av at omgivelsene våre både skal være funksjonelle og se fine og freshe ut. Men kanskje er du en av dem som synes det blir litt for detaljert å planlegge farge på utemøblement etter malingsfargen på husveggen, eller gå til innkjøp av ekstraputer som matcher fargen på interiøret ditt?

Vet du hva? Det ER ikke så farlig! Det som er viktig er møblene du kjøper til uteplassen din er møbler som gir deg lyst til å være der og bruke den mest mulig. Du trenger ikke nødvendigvis følge alle trend-regler og lage en uteplass som er en fortsettelse av møblementet inne i stua, for “å skape en helhet interiørmessig”. Du trenger ikke en masse tilbehør og ekstrautstyr på uteplassen din for å ha det fint. Kjøper du en av våre stilige lounger, for eksempel, er møbelet egentlig nok i seg selv.

Hva kommer til å bli denne hagemøblesesongens store trender og vinnere? Vi har noen helt ferske kandidater i kikkerten, og vi har med oss mange av våre velkjente utemøbler i aluminium.

Folk kommer trolig til å tilbringe en del tid hjemme rundt husveggene også sommeren 2022 – og da kan det passe med noen nye utemøbler! Fortsatt jobber mange fra hjemmekontor, og siden nordmenn generelt er så glade i å være ute i frisk luft, er det nok en del som synes det er deilig å kunne ta en økt ute på verandaen når været tillater det.

Utesofa i aluminium – øverst på pallen nok en gang?

Som gruppe er det sikkert at utesofaer i aluminium kommer til å havne på pallplassering i år. Dette er en trend vi har sett i flere år og som ikke kommer til å snu med det første. Det er rett og slett fordi denne møbeltypen passer perfekt for det norske markedet. Stødige og lette utemøbler med stilig og smart design.

Disse møblene er generelt svært lette å holde i orden, de fleste trenger bare en rask vask med såpe og vann i ny og ne, og holdbarheten er meget god ettersom aluminium ikke ruster.

Omtrent samtlige av våre aluminiumsmøbler tåler å stå utendørs hele året. Vi anbefaler likevel at man prøver å sette møblene under tak når vinterstormen står på som verst eller dekker til med et møbeltrekk. Puter og annet tilbehør får plass i putekasser, så holder de seg fine enda lenger.

Her kan du se bilder og lese mer om trendene.

Om oss

Fine Design er en moderne og annerledes leverandør av unike hagemøbler og alt av tilbehør. Vi har spesialisert oss på innkjøp direkte fra produsent, helt uten fordyrende mellomledd. Dette gjør at vi kan levere et stort utvalg av utemøbler med god design og høy kvalitet – rett hjem til deg.

Fine Design ble etablert i 2006, som et alternativ til de tradisjonelle kjedebutikkene – og spesielt målrettet mot de kundene som er opptatt av god design til en gunstig pris. Hos Fine Design får du kjøpt unike hagemøbler, med et stort utvalg av tilbehør – som du ikke finner andre steder. Vi har 16 års erfaring fra bransjen og har opparbeidet en solid kompetanse.

Vi leverer hagemøbler fra et stort antall kjente merker – produsenter som alle har kvalitet som kjennetegn. Fine Design er en trygg leverandør du kan stole på.