Velkommen til Fineart

Fineart gir en unik totalopplevelse av kunst. Galleriet, Fineart Oslo ønsker besøkende velkommen til sine flotte lokaler for en inspirerende og hyggelig kunsthandel. Bli med på en reise gjennom Finearts kunstunivers og se Norges største og (vi kanskje) beste utvalg kunst, få personlig service og oppfølging av dyktige kunstrådgivere. ?For de som foretrekker å se kunsten litt på avstand, så har Fineart også nettgalleri og nettauksjoner, som tilbyr kunstverk av høy kvalitet, levert rett hjem. Er du en av de som bare elsker kunst, har Fineart et eget fordelsprogram hvor du blant annet får tilgang til Magasinet KUNST, Nordens ledende kunstmagasin.


Det store utvalget

Fineart har Norges største utvalg av kunst, med over 9 000 ulike kunstverk for salg fra mer enn 500 unike kunstnere fra på inn- og utland. Enten man er på utkikk etter et storslagent maleri, et detaljrikt grafisk arbeide eller en eksklusiv skulptur, finnes det noe for enhver smak og stil.

Fineart Oslo

Med over 2000 kvadratmeter fordelt på fire utstillingsrom sentralt plassert på Aker Brygge/Tjuvholmen, er Fineart Oslo Norges største galleri. Her finner du kunstverk i alle størrelser, prisklasser og uttrykk. Utvalget består av grafiske arbeider, fotografier, tegninger, kunsthåndverk, designartikler, skulpturer, smykker og bøker i tillegg til originalarbeider i olje og akryl.

Rammeverksted

Fineart Oslo tilbyr også innramming av høy kvalitet gjennom tre samarbeidene rammemakere. Her kan man ramme inn verk kjøpt hos Fineart eller komme innom med egne kunstverk. Kunstrådgiverne står klare til å hjelpe med å velge den perfekte rammen som kompletterer og fremhever kunstverket

Norges største nettgalleri

Fineart har etablert seg som en pioner innen digital kunstformidling med Norges første og største nettgalleri, fineart.no. Her kan man utforske og kjøpe kunstverk på nett. Det digitale rammeverkstedet gir muligheten til å se hvordan kunstverkene vil se ut med ulike rammer og i forskjellige miljøer eller veggfarger. Når det perfekte kunstverket er funnet, kan det bestilles og leveres rett hjem.

Daglige kunstauksjoner

I tillegg til det brede utvalget av kunstverk til faste priser, tilbyr Fineart også daglige auksjoner på fineart.no. Her kan man seg eksklusive kunstverk til gode priser. Auksjonene er en spennende måte å oppdage nye verk og kunstnere på, og gir både nye og erfarne samlere en dynamisk og engasjerende kjøpsopplevelse.Fineart-Bilen

For kunder i Stor-Oslo-området tilbys også hjemlevering og montering av kunstverk med Finearts egen bil, Fineart-Bilen.

Magasinet KUNST

Fineart står også bak Magasinet KUNST, Nordens ledende kunstmagasin med et opplag på nærmere 20 000 per utgave. Magasinet holder leserne oppdatert på det siste innen kunstverdenen med dyptgående artikler, intervjuer og reportasjer som inspirerer.


Anbefalte lenker: